Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új rendőrautók érkeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 03.

Image

Bővült a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság gépjárműparkja.
Tovább...
 
KÖZSZEMLÉN A TERVMÓDOSÍTÁS DOKUMENTÁCIÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 03.

Image

Megtekinthető a Székesfehérvár „Történelmi belváros” és „Belváros tágabb környezete” területekre vonatkozó településrendezési eszközök módosítási eljárásához kapcsolódó partnerségi egyeztetés lezárásának dokumentációja.
Tovább...
 
Kutyafuttató Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 03.
Nyitva áll a kutyatulajdonosok előtt a feketehegy-szárazréti kutyafuttató.
Tovább...
 
Térfigyelő rendszer a városrész biztonságáért Nyomtatás E-mail
Írta: Nóti Annamária   
2015. március 03.

Image

Sajtótájékoztató keretében mutatta be Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Szigli István, Feketehegy-Szárazrét területi képviselője a működő térfigyelő kamerarendszert. Összesen tíz kamera kezdte meg a térfigyelési munkát tavaly ősszel. Jelenleg a városrész felében az utcák és terek folyamatos megfigyelés alatt állnak, de további területek biztonsági lefedésére is számítani lehet.
Tovább...
 
Ingyenes foglalkozásokat tart Nyakas Gábor kutyatréner Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 03.

Image

Három alkalomból álló, ingyenes foglalkozás-sorozatot tart ezen a héten, Székesfehérváron Nyakas Gábor kutyatréner, viselkedés-szakértő. Kedden és szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár melletti csarnokban, pénteken a József Attila utcában találkozhatnak a kutyatulajdonosok a szakemberrel.
Tovább...
 
Hiteles egészségügyi információk mobilon? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 27.

Image

Magyarországon az okostelefon tulajdonosok 17%-a töltött már le egészségügyi és/vagy életmód alkalmazásokat a készülékére, a krónikus betegek körében 18%, a nem betegek körében pedig 13% ez az arány – derült ki a Szinapszis Kft. egy korábbi kutatásából.
Tovább...
 
A Tóparti Gimnázium nyerte a középiskolások disputa versenyét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. február 27.
A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola „Maffia” nevű csapata nyerte meg a középiskolások idei disputa versenyét, melyet hatodik alkalommal szervezett meg a Kaptár Ifjúsági és Prevenciós Iroda Székesfehérváron. A többfordulós megmérettetés során a fiatalokat érintő sztereotípiákról vitáztak a csapatok. A döntőt négy csapat részvételével rendezték ma a Fehérvári Civil Központban, ahol Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere adta át az okleveleket és a győztesnek járó vándorkupát.
Tovább...
 
Élményekkel és ízekkel kényeztet Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Stettler Zsuzsanna   
2015. február 27.

Image

Történelmi óriásbábok, a legnagyobb fesztiválokon készült kép- és filmsorok, finom fagylalt, valamint a város és a térség programkínálata - mindezeket megtalálják a Székesfehérvár standjára ellátogatók az Utazás 2015 kiállításon. A Budapesti Vásárközpontban húszezer négyzetméteren 258 hazai és külföldi partner többezer ajánlatát kínálják a vendégeknek.
Tovább...
 
Ovisok voltak a legaktívabbak a szelektív gyűjtésben Nyomtatás E-mail
Írta: Zsellér Mónika   
2015. február 27.

Image

Tavaly ősszel hirdetette meg partnerintézményei között a Depónia Nonprofit Kft. a folyamatos szelektív hulladékgyűjtési Most került sor az első eredményhirdetésre. Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és Molnár Tamás ifjúsági tanácsnok sajtótájékoztatón ismertették a nyertesek nevét és díjjal jutalmazták a kimagasló eredményeket. Az egy főre jutó legtöbb hulladékot az idei tanév első felében a Felsővárosi Óvoda gyűjtötte.
Tovább...
 
Szombattól módosul a 33-as és 34-es autóbusz-járatok útvonala Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 27.

Image

A Várkörúti forgalomkorlátozások miatt terelőúton közlekedő járatokkal kapcsolatban több lakossági jelzés érkezett Földi Zoltánhoz. A szakemberekkel egyeztetve új útvonalat jelöltek ki az átmeneti időszakra, amely a kéréseknek megfelelően érinti a Piac teret mindkét járat esetében. A 10. számú választókörzet önkormányzati képviselője és Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője sajtótájékoztatón számolt be a szombattól életbe lépő módosításról.
Tovább...
 
ÉNEK-ZENEI MEGHALLGATÁST TARTANAK A KODÁLYBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 26.

Image

A Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2015. március 2-án és 3-án 14 óra és 17.30 óra között ének-zenei meghallgatást tart a leendő ének-zenei tagozatos első osztályos tanulóknak. Szeretettel várják az énekelni, táncolni szerető nagycsoportos óvodásokat a Székesfehérvár, Béke tér 4. szám alatt található intézménybe.
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14543 - 14553 / 20492